Villiä voimaa ja hyvinvointia saunasta

Suomen luonto on täynnä ilmaista ihanuutta, niin sisäiseen, ulkoiseen kuin henkiseen hyvinvointiin! Tule oppimaan miten voit hyödyntää saunaa ja luonnonantimia omaan hyvinvointiisi ja kauneudenhoitoon ilman synteettisiä lisä- ja väriaineita tai hajuaineita.

Kurssilla käydään läpi jokamiehenoikeudet, yleisimpien villiyrttien tunnistaminen ja keruu– ja käsittelyohjeet sekä saunan terveysvaikutuksia. Pääpaino kurssilla on kuitenkin yrttien ja itse kasvatettavien kasvien sekä luonnonmukaisten öljyjen yms. hyödyntäminen saunahoidoissa ja kotitekoisessa kosmetiikassa. Kurssilla jokainen valmistaa itselleen kasvokuorinnan ja jalkakyvyn, joista nautitaan lempeät löylyt tarjoavassa ja hoitavassa saunajurtassa.

Ruokailu on mahdollista kurssin jälkeen Hotellin ravintolassa omakustannushintaan 10€ / hlö (minimi 10 hlöä) tai kotaruokailuna erillisen tarjouksen mukaan.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: anu@hyvinvointikaarnikka.fi / 040 0703 582

Ajankohta sulaan maan aika
Kesto 4 tuntia
Paikka Finlandia Airport Hotel Oulu, Vihiluoto 10
Henkilömäärä 6-12
Sisältää Teoriaopetuksen, kirjallisen aineiston, materiaalit ja reseptit kurssilla valmistettaviin kuorintoihin ja jalkakylpyihin, saunominen saunajurtassa, puku- ja pesutilat, yrttitee, makuvesi ja nokkosnäkkäri kurssin aikana sekä pyyhe, saunahattu ja pefletti saunaan.
Hinta 69€ / hlö
Muuta Ruokailu hotellin ravintolassa kurssin jälkeen, omakustanteinen 10€ (minimi 10 hlöä)
Lisähinnasta Kotaruokailu kurssin jälkeen, pyydä tarjous